25 oktober 2008

HBTQ-studenthäng på Kellys och i STHLM

Hej alla Hbtq-studenter!

HÄNG MED TILL KELLY´S! ( scroll down for some english information)

Kom och häng med håbeteku-studenterna på Kelly´s (Andra Långgatan 28) söndagen den 16 november klockan 18:30. Billig pizza, quizz eller bara häng!


HÄNG MED TILL KONGRESSEN I STOCKHOLM!

(This is an invitation to the annual SFQ congress. The congress will be held in swedish and therefor this part is not translated in to english.)

Mellan den 21:a och 23:e november hålls SFQ´s årliga kongress i Stockholm där vi som lokalavdelning har rätt att rösta, tycka och motionera. Vi i Göteborg har möjlighet att skicka fyra ombud till kongressen och fortfarande finns det en ledig plats kvar! Kongressen är schysst tillfälle att träffa HBTQ-studenter från lokalt plan såväl som ifrån hela Sverige och du behöver inte ha varit med på något liknande innan. Resa (och boende för den som behöver det) betalas av organisationen.

Kongressen startar klockan 16 på fredagen och beräknas vara avslutad klockan 16 på söndagen. Förutom kongress bjuds det på intressanta föreläsningar, högtidlighållande av Transgender Day of Remembrance och kongressmiddag. Som ombud måste du ha möjlighet att närvara på hela mötet, men om någon väldigt gärna vill följa med men måste komma en timme sent eller åka en timme tidigare; hör av dig så försöker vi lösa det.

Om du är intresserad av att åka till Stockholm på kongress skicka ett mail senast den 26/10 till hbtqstudent@gmail.com. Ange då också kontaktuppgifter, kostpreferenser, eventuella allergier och om du är i behov av någon form av hjälpmedel under kongressen.

Vi ses!
// håbeteku-styrelsen


Hello all you hbtq-student!

Join the håbeteku-students at Kelly´s (Andra Långgatan 28) at 18.30 on the 16th of November. Eat some pizza, do the quizz or come to just hang out.

Very welcome!
// the håbeteku-board

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kellys here I come!

Anonym sa...

чтобы добавлять свои статьи, обязательно ли регистрироватся?