20 januari 2010

Välkommen till HBTQ-studenterna våren 2010!

BLI MEDLEM!

Välkommen till en ny termin med HÅBETEKU, Sveriges förenade HBTQ-studenters lokalavdelning i Göteborg!

Du blir medlem enkelt, snabbt och utan kostnad och kan på så sätt lätt stödja Sveriges förenade HBTQ-studenters arbete på lokal, nationell och internationell nivå. Såväl aktiva medlemmar som stödmedlemmar är varmt välkomna, ditt medlemskap gör skillnad!

För att bli medlem skickar du in ett mail till info@hbtqstudenterna.se. Skriv "jag vill bli medlem i HÅBETEKU" och ange namn, adress, e-postadress, personnummer (ej de fyra sista siffrorna), kön (kvinna, man eller annat). Genom att bli medlem i lokalföreningen får du ingen post hemsänd, men däremot ett mail från lokalavdelningen en gång om året samt nyhetsbrev från riksorganisationen en gång i månaden. Vill man ha mer info om vad som händer lokalt så går man med i mailinglistan.

NYHETSBREV

Om du vill ha information direkt till din mailbox om vad som händer i Göteborg så kan du gå med i vår mailinglista. Skicka ett tomt mail till gaystudenternagoteborg-subscribe@yahoogroups.com och följ instruktionerna i svarsmailet du får (observera den lilla bekräfta-länken längst ned på sidan du får upp när du klickar på länken i mailet).

AKTIVITETER

Inom kort kommer info om vårens första aktiviteter. Håll utkik här på hemsidan eller bli medlem i mailingslistan om du vill vara säker på att du får informationen. Har du idéer som du tycker borde vara givna i vårprogrammet? Maila då till hbtqstudent(at)gmail.com!

Inga kommentarer: