16 januari 2012

Glad vår 2012!

Välkomna, nya studenter!
Nu på fredag är vi med på SAKS föreningsmässa på Villa Medici kl 19 framåt. Vecka 5 finns vi på välkomstmässor på Campus Haga (31/1), Campus Linné (2/2) och Humanisten (2/2). Vecka 6: välkomstmässa på Pedagogen (9/2).

Afterwork
Årets första afterwork. På Kelly's, som vanligt, och klockan 18 framåt, som vanligt.

Vår-kick-off
Börja vårterminen genom att festa med Håbeteku vecka 7! Kårkällar'n antingen på onsdag, torsdag eller fredag (15, 16 eller 17 februari). Be there!!!

Likafika med Konstkåren
Konstkårens likabehandlingsgrupp vill träffa oss. De har fikastunder varje månad, och vi kommer att finnas på plats när vi bara hinner. Första fikat är på torsdag den 9 februari kl 14.30-15 på Artisten.

Speeddejting
Vill du träffa en ny vän? Saknar du en hundmänniska i ditt liv? Vill du hitta någon för en dejt på Medicinhistoriska Museet Göteborg? Letar du efter en människa att träna med? Looking for love? Håbeteku, föreningen för homo, bi, trans och queer studenter och anställda och våra vänner på GU och Chalmers, arrangerar speeddejting på Studenternas hus i mars. Om du vill vara med och arrangera, kontakta oss i hbtqstudent@gmail.com!

Avslöja heteronormen på GU och Chalmers!
I februari sätter vi igång en kampanj där vi vill höra hur ni upplever vardagen på GU och Chalmers. Mer info kommer snart!

Inga kommentarer: