14 maj 2014

Monogama hetero- och cis-personer till frågestund!


SÖKES:

Hetero- och cis-person* som gärna har en monogam inställning till relationer.

Finns du? Under diverse regnbågsfestivaler i Göteborg om några veckor (28/5-1/6) vill vi gräva oss djupare in i hetero-cis-personers liv! Hur har egentligen två av olika kön sex med varandra? Hur vet en om en är heterosexuell? Hur reagerar folk när en kommer ut som cisperson? Är det inte svårt med svartsjuka om en bara får ha kärleksrelationer med en person samtidigt?

Vi tror att anledningen till att det finns många fördomar mot hetero-cis-personer i vårt samhälle beror på okunskap. Vi tycker såklart att det är jättedåligt att det är så, och vill överbrygga gränser och lära oss mer om hur det är att leva som hetero-cis-person i dagens samhälle. Därför söker vi dig som kan tänka dig att ställa upp och svara på några av våra otaliga frågor! Vi kommer att ha en eller ett par frågestund(er), mer info kommer senare. Låter det intressant? Hör av dig till oss på hbtqstudent[a]gmail.com så snart som möjligt!

*cis-person är enkelt förklarat en person vars könsidentitet är samma som det kön en tillskrevs som barn, tex en person som föds med snippa och som har juridiskt kön kvinna och identifierar sig som kvinna.

Inga kommentarer: